Στον ετήσιο χορό του 2010 με ιδιαίτερα χαρά βραβεύσαμε 2 ανθρώπους του συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους σε αθλητικού περιεχομένου δρώμενα.
Το Στυλιανό Αμπατζίδη, ετών 17 (γιος του Χριστόφορου Αμπατζίδη κι εγγονός του Στέλιου Αμπατζίδη από το Αηδονόκαστρο (Μουσελίμ), για τις μεγάλες επιτυχίες του (πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές, παγκόσμιες) τα τελευταία χρόνια στο άθλημα του TAEKWON-DO ITF, αθλητής του Α.Σ. ΤΚΝ Παραδοσιακού Μακεδών Θεσ/νίκης. Την τιμητική πλακέτα (σε μορφή παπύρου) παρέδωσε η Δήμαρχος Παρανεστίου κα Αλίκη Σωτηριάδου.
Το Σεϊταρίδη Κων/νο, ετών 71 από το Πολυνέρι (Λίσαν), για τη συμμετοχή του ως του γηραιότερου αθλητή, που πήρε μέρος τον Οκτώβριο του 2009 στο Παρανέστι, στον αγώνα βουνού 33 χιλιομέτρων με την ονομασία Παρανέστιο Μονοπάτι. Τερμάτισε σε χρόνο 4 ώρες και 44 λεπτά. Την τιμητική πλακέτα (σε μορφή παπύρου) παρέδωσε ο Δήμαρχος Ευόσμου Θεσ/νίκης κ. Χατζηβρέττας Δημήτριος.
Το χορό μας τίμησε και χαιρέτησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (βουλευτής Δράμας), αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης, κ. Χρήστος Αηδόνης.