ΕκλογέςΤο Δ.Σ. σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. θα γίνουν οι προγραμματισμένες μετά από 2 χρόνια (σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου) αρχαιρεσίες (εκλογές) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Σωματείου Ελλήνων του Πόντου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτας» δηλαδή στο νέο χώρο στέγασής μας, που βρίσκεται στην Ολυμπίου Γεωργάκη 4 - 1ος όροφος-Βαρδάρη.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθουν τα μέλη, θα έχουμε απαρτία, για να τελειώνουμε μια κι έξω, όπως έγινε και πριν από 2 χρόνια και δεν χρειάστηκε να ξαναμαζευτούμε και την επόμενη Κυριακή..

Μπορούν αυτή την ημέρα να παραβρεθούν και τα μη μέλη του συλλόγου, να εγγραφούν και να συμμετέχουν κανονικά στις διαδικασίες. Όσοι επιθυμείτε να βάλετε υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ, πρέπει να γνωστοποιήσετε αυτό σας το αίτημα στον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Στέργιο (6977342637), ή στην υπ. δημοσίων σχέσεων κα Κική Σεφερίδου (2310510505) το αργότερο 2 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών. Θα χαρούμε πολύ να δούμε κι άλλες υποψηφιότητες. Κανένας δεν περισσεύει σε αυτό το Σύλλογο.
 
 

 

 

Τελευταία νέα