Βραδινή συνεστίαση 27 Απριλίου 2012

fournosΒραδινή συνεστίαση (μουσική, χορό, φαγητό & απεριόριστο ποτό) Παρασκευή 27 Απριλίου στη μουσική ταβέρνα ΦΟΥΡΝΟΣ, με πολύ ωραία έντεχνη και λαϊκή μουσική. Συμμετοχή μόνο 10 €.

Οι συναντήσεις και οι συνεστιάσεις, αυτό το αντάμωμα, μας φέρνει πιο κοντά και ανασύρει μνήμες. Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε προγραμματίσει για μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 27 Απριλίου ένα βραδινό αντάμωμα στη γνωστή μουσική ταβερνούλα στον Εύοσμο το ΦΟΥΡΝΟ (Πλάτωνος 64 Εύοσμος, τηλ 2310768031, η Πλάτωνος είναι παράλληλος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανεβαίνοντας τη Σμύρνης 2ο στενό δεξιά) με ένα πολύ ωραίο μουσικό σχήμα και τις καταπληκτικές φωνές των γνωστών αδελφών Βασίλη και Ανδρέα Καρακότα & του Δημήτρη Παπαϊωάννου σε ένα κεφάτο έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα, με καλό φαγητό κι απεριόριστο ποτό.
Σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ. Η συμμετοχή σας θα είναι μόνο 10 €, τα υπόλοιπα χρήματα θα τα βάλει ο Σύλλογος.
Ώρα προσέλευσης: 21.30 με 22.00 μ.μ.
Παρακαλούμε μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου να μας απαντήσετε, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, και για να γίνει η ανάλογη προετοιμασία από το μαγαζί.

Τελευταία νέα