Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου –

6η συνεχόμενη χρονιά 12/13/14 Οκτωβρίου 2012

 

Η Γιορτή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Ψυχαγωγίας τελείωσε στο Παρανέστι της Δράμας την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012. Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν αρχικά οι νικητές των special V.F.T, όπου συμμετείχαν για δεύτερη φορά τα άτομα με Αναπηρία και μετέπειτα ακολούθησαν οι βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες νικητών. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και προσδοκίας για το μέλλον, δόθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες και στους νικητές των αγώνων. Μέλη του Συλλόγου, παραβρέθηκαν στους Αγώνες συμμετέχοντας είτε ως αθλητές, είτε ως εθελοντές, είτε ως απλοί θεατές. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης, η συμμετοχή 3 αθλητών μελών του Συλλόγου μας του κ. Σεϊταρίδη Κων/νου και του γιου του Παντελή Σεϊταρίδη από το Πολυνέρι, οι οποίοι πήραν μέρος και τερμάτισαν μαζί στον αγώνα ΝΕΣΤΟΣ TRAIL (10χμ.) και ο μικρός Γιώργος Θεοδωράκος (εγγονός του Κυριάκου Παπαδόπουλου) από το Καπνόφυτο, ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα Άλκιμοι Παίδες 1,2 χμ. για ηλικίες 10 ως 13 ετών και στέφθηκε 5ος νικητής. Μπράβο τους.

Ιδιαίτερα πρέπει να σταθούμε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Εθελοντές, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους (ανάμεσα στους εθελοντές και μέλη του Συλλόγου μας η Σωτηριάδου Αλίκη, ο Ιωαννίδης Παντελής, η Γεωργίου Βασιλική και η Ιωαννίδου Ελπίδα. Αν μας διέφυγε κάποιος ζητούμε συγνώμη.

Στην ιστοσελίδα των αγώνων http://paranestivft.com, μπορείτε να δείτε μικρά βιντεάκια από τους Αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις, φωτογραφίες καθώς κι όλα τα αποτελέσματα.

 

 

Τελευταία νέα