Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης «Ο Νέστος» για την κοπή της βασιλόπιτάς του θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στην ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στο 10o χλμ. Θεσ/νίκης–Λαγκαδά (ΔΕΡΒΕΝΙ), στην αίθουσα ΒΟ στις 13.00 μ.μ.

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης «Ο Νέστος» για την κοπή της βασιλόπιτάς του θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στην ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στο 10o χλμ. Θεσ/νίκης–Λαγκαδά (ΔΕΡΒΕΝΙ), στην αίθουσα ΒΟ  στις 13.00 μ.μ. Θα υπάρχει και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από και προς την αίθουσα, για όσους το επιθυμούν.
Θα χορέψει το χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου (πρόεδρος η κα Παπαευθυμίου Μανουσάκα (Σούλα) και χοροδιδάσκαλος η κα Δέσποινα Τσαλίδου (από τα Διπόταμα) καθώς και το χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου Κατοίκων Ελπίδας Ευόσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» (πρόεδρος η κα Αϊνδελή Γεωργία) και χοροδιδάσκαλος ο κ. Γεώργιος Πολακτσίδης.
Θα τιμηθούν τα παιδιά ή τα εγγόνια των μελών του συλλόγου που πέρασαν στις εξετάσεις του καλοκαιριού για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 σε κάποιο (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) της χώρας.
Τιμή πρόσκλησης παραμένει εδώ και χρόνια μόνο 15 Ευρώ.
Για τα παιδιά ως 15 χρονών η πρόσκληση είναι μόνο 10 Ευρώ
Η πρόσκληση περιλαμβάνει για όλους (ενήλικες & παιδιά: πλήρες μενού και ποτό απεριόριστο).  Βοηθήστε σε αυτή τη δύσκολη για όλους τους Έλληνες οικονομική περίοδο, να κρατήσουμε αυτό το σύλλογο ζωντανό, βοηθήστε τους νέους ανθρώπους που υπάρχουν στο συμβούλιο μας εδώ και χρόνια, έχουν αφιερώσει χρόνο από την προσωπική τους ζωή.
Για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από & προς το μαγαζί:
•    Αναχώρηση (αφετηρία) από άγαλμα Βενιζέλου στην Εγνατία 12.15 μ.μ.
•    Αναχώρηση από Ποδηλατούπολη (1η στάση) στο Βαρδάρη (Λαγκαδά) 12.30 μ.μ.
•    Αναχώρηση από Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου (2η στάση) στη Σταυρούπολη 12.40 μ.μ.
•    Επιστροφή από ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ για τη πόλη στις 16.30 με 16.45 μ.μ.
•    Πάρτε μας μόνο τηλέφωνο ως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, όσοι είναι να έρθετε με το λεωφορείο για να σας κρατήσουμε θέσεις και για να ξέρουμε πόσα λεωφορεία θα κλείσουμε

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Τελευταία νέα