Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι 7οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2013


Η Γιορτή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Ψυχαγωγίας τελείωσε στο Παρανέστι της Δράμας την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013. Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν αρχικά οι νικητές των special V.F.T, όπου συμμετείχαν για τρίτη φορά τα άτομα με Αναπηρία και μετέπειτα ακολούθησαν οι βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες νικητών (του υπερμαραθωνίου Παρθένου Δάσους 160χμ., του υπερμαραθωνίου Νατούρα TrailRace 106 χμ., του αγώνα Παρανέστιο Μονοπάτι 46χμ., και οι αγώνες Άλκιμοι Παίδες 1 και 2)
Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και προσδοκίας για το μέλλον, δόθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες και στους νικητές των αγώνων. Μέλη του Συλλόγου, παραβρέθηκαν στους Αγώνες συμμετέχοντας είτε ως αθλητές, είτε ως εθελοντές, είτε ως απλοί θεατές. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης, η συμμετοχή 3 αθλητών μελών του Συλλόγου μας του κ. Σεϊταρίδη Κων/νου (ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής των αγώνων) και του γιου του Παντελή Σεϊταρίδη από το Πολυνέρι, οι οποίοι πήραν μέρος και τερμάτισαν μαζί στον αγώνα ΝΕΣΤΟΣ TRAIL (10χμ.) και ο μικρός Γιώργος Θεοδωράκος (εγγονός του Κυριάκου Παπαδόπουλου) από το Καπνόφυτο, ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα Άλκιμοι Παίδες 1,2 χμ. για ηλικίες 10 ως 13 ετών και στέφθηκε 7ος νικητής. Μπράβο τους.
 
Ιδιαίτερα πρέπει να σταθούμε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Εθελοντές, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους (ανάμεσα στους εθελοντές και μέλη του Συλλόγου μας η Σωτηριάδου Αλίκη (επί της δημαρχίας της ξεκίνησαν οι αγώνες), ο Ιωαννίδης Παντελής, ο Καλταβερίδης Παναγιώτης, η Σαμαρά Μαρία, η Γεωργίου Βασιλική και η Ιωαννίδου Ελπίδα.
Αν μας διέφυγε κάποιος ζητούμε συγνώμη.
 
Ο Σύλλογος Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης "Ο ΝΕΣΤΟΣ" εκπροσωπήθηκε με 3 μέλη του Δ.Σ. τον πρόεδρο Παπαδόπουλο Στέργιο (ο οποίος απένειμε το βραβείο στο 2ο νικητή του υπερμαραθωνίου Νατούρα TrailRace 106 χμ., τον Domazetovic Alexandar), την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Σεφερίδου Κυριακή και το απλό μέλος Καλταβερίδη Παναγιώτη.

Στην ιστοσελίδα των αγώνων http://paranestivft.com, μπορείτε να δείτε μικρά βιντεάκια από τους Αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις, φωτογραφίες καθώς κι όλα τα αποτελέσματα.

 

7οι Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2013

Τελευταία νέα