Προσέφερε για την Εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας

 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "Ο ΝΕΣΤΟΣ"
δείχνοντας την ευαισθησία του και το κοινωνικό του πρόσωπο, τις άγιες αυτές μέρες, προσέφερε το ποσό των 400 € στα οικότροφα παιδιά του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (πρώην Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος), μέσω της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Αναστασίας (ενός συνδέσμου με εθελοντική προσφορά σε παιδιά με ειδικές δυνατότητες).
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από αυτούς που συμμετείχαν στην ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου στις αρχές Δεκεμβρίου στο Βόλο και στο Πήλιο.

Λίγα λόγια για την Εθελοντική Ομάδα Φίλων Αναστασίας
Η Αναστασία, ένα κορίτσι γεμάτο αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους ήθελε να γίνει ειδική παιδαγωγός για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι ξεκίνησε μόλις στα 18 της να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στα παιδιά του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος). Το όνειρο - στόχος ξεκινούσε. Όμως τον Αύγουστο του 2000 μας άφησε στα 19 της χρόνια από την επάρατη νόσο.
Η ιστορία της Αναστασίας και η συγκινητική χειρονομία των γονιών της, να προσφέρουν ότι μπορούν στην μνήμη της Αναστασίας ακριβώς μετά το θάνατο της, έγινε αφορμή να έρθουμε σε επαφή οι πρώτοι εθελοντές. Στόχος μας να συνεχίσουμε το όνειρο, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα, σε ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι γεννήθηκε ο Σύνδεσμος με την ονομασία « ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ » (Ο.Φ.Α.).

 

Τελευταία νέα