Εκλογές στο Σύλλογό μας - Κυριακή 16/3/2014 και ώρα 11.30 π.μ.

 
 
eklogesΤο Δ.Σ. σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. θα γίνουν οι προγραμματισμένες μετά από 2 χρόνια (σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου) εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Σωματείου Ελλήνων του Πόντου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτας» δηλαδή στο νέο χώρο στέγασης και φιλοξενίας μας, που βρίσκεται στην Ολυμπίου Γεωργάκη 4 - 1ος όροφος-Βαρδάρη (πρώην ΚΤΕΛ Κομοτηνής, η Ολυμπίου Γεωργάκη είναι κάθετος στην Τριπόλεως, η οποία συναντά την Ειρήνης, Εφορία Αμπελοκήπων).
 
Ελάτε για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να πάρουμε χρήσιμες αποφάσεις σε θέματα που απασχολούν το σύλλογο
 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ - ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:
 
Όσοι επιθυμείτε να βάλετε υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ. ή στην Ελεγκτική Επιτροπή-σύμφωνα με το καταστατικό-, πρέπει να γνωστοποιήσετεαυτό σας το αίτημα στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Στέργιο (6977342637), ή στην απερχόμενη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Σεφερίδου Κική (6972818384)το αργότερο 2 μέρες πριν τις εκλογές.
 
 

 

comments powered by Disqus

Τελευταία νέα