Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014

Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Ενσωμάτωση: 21/21 (100%)
Γραμμένοι: 9.242
Ψήφισαν: 4.849 (52,47%)
Έγκυρα: 4.740 (97,75%)
Άκυρα: 88 (1,81%)
Λευκά: 21 (0,43%)
ΕΛΑΒΑΝ:
1. Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μ. - ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ 54,96% ΚΑΙ 2.605 ΨΗΦΟΙ (Εκλογική Περιφέρεια Νικηφόρου 1.663, ποσοστό... 50% & Εκλογική Περιφέρεια Παρανεστίου 942, ποσοστό 66,62%). Έδρες 10

2. Κουκαριώτης Παναγιώτης - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ "Η ΜΕΛΙΣΣΑ" 45,04% ΚΑΙ 2.135 ΨΗΦΟΙ (Εκλογική Περιφέρεια Νικηφόρου 1.663, ποσοστό 50% & Εκλογική Περιφέρεια Παρανεστίου 472, ποσοστό 33,38%). Έδρες 7.

Ο Σύλλογος Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης "Ο ΝΕΣΤΟΣ", εύχεται στη νέα δημοτική αρχή και στη νέα δήμαρχο κα Σωτηριάδου Αλίκη, συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, για το καλό όλων των δημοτών και όλων των κατοίκων του Δήμου Παρανεστίου, στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζει η χώρα μας. Η νέα δημοτική αρχή και κάθε δημοτική αρχή σε αυτήν τη χώρα, να χαρακτηρίζεται από το ήθος, την ευθύνη και το σεβασμό απέναντι στον πολίτη. Να στηρίζεται στη διαφάνεια, στη λογοδοσία, στο δημόσιο έλεγχο. Να στοχεύει στο έργο, στο αποτέλεσμα, στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Να έρχεται για να δημιουργήσει και να έρχεται για να ενώσει. Τέλος να συνεγείρει όλους τους άξιους, ικανούς και δημιουργικούς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Παρανεστίου.
Στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κουκαριώτη, τον προτρέπουμε να ασκήσει συντεταγμένα γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή, όπως επιτάσσει η δημοκρατία και η θεσμική της παρουσία για το καλό του τόπου.
Όσον αφορά τον Πολιτισμό, τον οποίο εκπροσωπούμε θέλουμε να πούμε τα εξής: κάθε δημοτική αρχή, κάθε δημοτικό συμβούλιο και κάθε δημοτική παράταξη έχουν χρέος την υποστήριξη κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας που προσφέρει πολιτισμό, ελπίδα και συμπαράσταση στους πολίτες. Έχουν «υποχρέωση», να στηρίζουν τις προσπάθειες όλων των «ενεργών» Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής του Δήμου Παρανεστίου αλλά κι εκτός Παρανεστίου, που προσπαθούν να αναδείξουν το Παρανέστι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου έξω από τα όρια του Δήμου καθώς και να εμφυσήσουν τους νέους μας με τις ηθικές και πολιτιστικές αξίες του ελληνισμού. Η υποστήριξή τους θα πρέπει να είναι έμπρακτη (όχι στα λόγια) με διάφορους τρόπους.
Τελειώνοντας ως Δ.Σ., θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο Παρανεστίου κ. Παρλόγλου Μιχάλη, για την άψογη συνεργασία μας επί της θητείας του καθώς ήταν πάντα δίπλα στο Σύλλογο σε κάθε του προσπάθεια και ήταν ο μόνος εκ των διοικούντων που τιμούσε πάντα με την παρουσία του τον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας.

comments powered by Disqus

Τελευταία νέα