2/ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ & ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΣΤΙΣ 18 & 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Προγραμματίζουμε το διήμερο (Σαββατοκύριακο) 18-19 Απριλίου 2015, μετά το Πάσχα, διήμερη εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ, με μια διανυκτέρευση. Όπως είχαμε ανακοινώσει σε προηγούμενη επιστολή μας και στον ετήσιο χορό μας και για να είμαστε συνεπείς σε αυτά που γράφουμε και λέμε, θα υπάρχει έκπτωση 10% για όλα τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου. Η εκδρομή θα συνοδευτεί με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας με ξεναγό (τη 2η μέρα-Κυριακή) καθώς κι επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους Αριδαίας (την 1η μέρα-Σάββατο, πριν πάμε στο Λουτράκι), που λειτουργούσε ως κρυφό σχολειό. Επίσης θα υπάρχει χρόνος το απόγευμα του Σαββάτου να επισκεφτούμε τα λουτρά. Ακόμα μπορεί κι ανάλογα με τους χρόνους που θα έχουμε να επισκεφτούμε τοπικό οινοποιείο. Θα μείνουμε στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας. Η τιμή εξαρτάται από τη συμμετοχή που θα υπάρχει στην εκδρομή.
Για 50 άτομα θα είναι 40 € το άτομο (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο) με πρωινό
Για 40 άτομα θα είναι 43 € το άτομο (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο) με πρωινό
Για 35 άτομα θα είναι 45 € το άτομο (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο) με πρωινό
 
ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ
Η Χρήση των ιαματικών νερών είναι προαιρετική, με χρέωση. Οι ιαματικές πηγές αναβλύζουν σε υψόμετρο 360-390 μ. σε σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες και δερματικές παθήσεις. Επίσης, ενδείκνυται η ποσιοθεραπεία για παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος. Στο χώρο των Λουτρών υπάρχουν:
Α. Ο φυσικός καταρράκτης 20μ. και η πισίνα οι οποίοι λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο καθ' όλη την διάρκεια του έτους, όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει το μπάνιο του τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αναψυχής. Πληρώνετε 2€ στον καταρράκτη ή 3 € στην πισίνα και κάνετε μπάνιο όση ώρα θέλετε.

Β. Το Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο, το οποίο περιλαμβάνει 8 πισίνες χωρητικότητας 6 ατόμων, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, τις οποίες μπορείτε να κλείσετε prive για 30 λεπτά μόνο (10 λεπτά προετοιμασία και 20 λεπτά στο νερό). Σάββατο & Κυριακή-Τιμή: 1 έως 2 άτομα 13 ευρώ και κάθε επιπλέον άτομο +3 ευρώ ως 6 άτομα το ανώτερο.

Γ. Το Παλιό Υδροθεραπευτήριο, το οποίο περιλαμβάνει 2 χαμάμ (κλειστές φυσικές πισίνες-πηγές) χωρητικότητας 6 ατόμων, τα οποία μπορείτε να κλείσετε prive για 30 λεπτά. (10 λεπτά προετοιμασία και 20 λεπτά στο νερό). Σάββατο & Κυριακή-Τιμή: 1 έως 2 άτομα 13 ευρώ και κάθε επιπλέον άτομο +3 ευρώ ως 6 άτομα το ανώτερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ!!
Όσοι θέλετε να κάνετε λουτρά και συγκεκριμένα κάτι από τα 3 παραπάνω, να το δηλώσετε μαζί με τη συμμετοχή σας στην εκδρομή, για να ξέρουμε τα άτομα που θα συμμετέχουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ:
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη 2ημερη αυτή εκδρομή, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά οπωσδήποτε ως την Κυριακή 29 Μαρτίου στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στέργιο Παπαδόπουλο στα τηλέφωνα 2310761420 & 6977342637, για να κλείσουμε τον τελικό αριθμό των δωματίων στο ξενοδοχείο. Επίσης θα πρέπει να καταβάλουν οπωσδήποτε το 30% περίπου της τιμής ως προκαταβολή.

1 2 3 4

Τελευταία νέα