3ημερη εκδρομή Λευκάδα-Πάργα

5Ο Σύλλογος Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης "Ο ΝΕΣΤΟΣ" διοργανώνει 3ημερη εκδρομή Λευκάδα-Πάργα, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στη Λευκάδα στις 22-23-24 Ιουλίου (Παρασκευή ως Κυριακή), στο Hotel Lefkas.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Ξενοδοχείο Λευκάς 97 ευρώ (η τιμή αυτή ισχύει για 40 άτομα). Με 30 άτομα η τιμή θα είναι 105 ευρώ. Ο Σύλλογος θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης για την εκδρομή στην Ιθάκη-Κεφαλονιά τη 2η ημέρα. Προσφορά του Συλλόγου.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Θα σας παρακαλούσαμε όμως, οπωσδήποτε ως την Παρασκευή 8 Ιουλίου και νωρίτερα αν γίνεται τόσο καλύτερα (πάρτε τηλέφωνο, προλάβετε), όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, να παίρνετε τηλ. στον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Στέργιο (6977 342 637) ώστε να υπάρχει το χρονικό διάστημα να τα οργανώσουμε όλα όπως πρέπει. Το ξενοδοχείο ζητά άμεσα μια απάντηση, γιατί είναι τουριστική περίοδος και δεν κρατούν τα δωμάτια για τόσες μέρες, για αυτό πρέπει να μας απαντήσετε άμεσα. Επίσης θα πρέπει να καταβάλετε οπωσδήποτε το 30% περίπου της τιμής ως προκαταβολή. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής στην εκδρομή, προηγούνται τα μέλη του Συλλόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 489 χλμ
Αναχώρηση στις 07.00 για Λευκάδα δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ), Μετσόβου, Ιωαννίνων, Χάνι Τερόβου (στάση για προαιρετικό γεύμα), Πρέβεζα. Άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατομική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυμήματα ρομαντικής Λευκάδος. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - 40χλμ.
Πρόγευμα και προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού στην Μονή Φανερωμένης. Άφιξη στο Νυδρί κι αναχώρηση προαιρετικής εκδρομής για Ιθάκη-Κεφαλονιά, στην διαδρομή θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια, τη Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Πρώτη στάση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια αναχώρηση για την Ιθάκη. Άφιξη στο Βαθύ πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα που παρουσιάζεται στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων για αγορά στην γραφική πολιτεία. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού το Κιόνι (εν πλώ), παραλιακό, παραδοσιακό χωριό που κρίθηκε διατηρητέο. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η : ΛΕΥΚΑΔΑ- ΠΑΡΓΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 500 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πάργα, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς στην πανέμορφη πόλη για περιήγηση και γεύμα εξ ιδίων. Αναχώρηση για Μέτσοβο (στάση για γεύμα προαιρετικά). Επόμενη στάση για καφέ στα Γρεβενά. Άφιξη στη Θεσ/νίκη το βραδάκι.

4

 

Τελευταία νέα