ΦαγητόΟι συναντήσεις  και οι συνεστιάσεις, αυτό το αντάμωμα, μας φέρνει πιο κοντά και ανασύρει μνήμες. Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε προγραμματίσει για το Σάββατο 29 Μαΐου ένα απογευματοβραδινό αντάμωμα.

Νιώθουμε την ανάγκη ως Δ.Σ. να κάνουμε κάτι τέτοιο για να σας ευχαριστήσουμε που πάντα είστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε.
Επειδή  είναι τέλη Μαΐου και ο καιρός ελπίζουμε να το επιτρέψει, σκεφτήκαμε να μην κλειστούμε μέσα σε κάποιο μαγαζί αλλά να φάμε στην ύπαιθρο με πανόραμα την πόλη της Θεσ/νίκης. Το τραπέζι θα γίνει στη γνωστή από παλιότερες εκδηλώσεις του συλλόγου (στα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του αλλά και πέρσι) ταβέρνα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ» στο Ωραιόκαστρο (τηλ: 2310698104), στο νέο υπαίθριο χώρο που έχει δημιουργηθεί, με πανοραμική θέα την φωτισμένη από ψηλά πόλη μας. Προσέλευση 19.30 με 20.00. Κανονίσαμε να έχουμε και ζωντανή μουσική (μια κιθάρα & ένα μπουζούκι , ακούγοντας όμορφα τραγούδια της παρέας).

Το τραπέζι  είναι δωρεάν για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου, προσφορά του συλλόγου. Τα υπόλοιπα άτομα που δεν είναι μέλη του συλλόγου θα πληρώσουν μόνο 7 €.

Παρακαλούμε μόνο μέχρι το Σάββατο 22 Μαΐου (1 εβδομάδα πριν) να μας απαντήσετε, για να ξέρουμε  πόσα άτομα θα έχουμε στο τραπέζι, να γίνει η ανάλογη προετοιμασία από το μαγαζί και να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όταν θα έρθετε. Σας παρακαλούμε θερμά κάντε τον κόπο και πάρτε μας εσείς τηλέφωνο, είναι δύσκολο για μας να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς με τόσα μέλη. Ευχαριστούμε.

Πρόσβαση  στην ταβέρνα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ»
 
Ανεβαίνοντας  στο Ωραιόκαστρο και περνώντας  τον οικισμό Γαλήνη και την  εκκλησία στο αριστερό μας χέρι, φτάνουμε στο μεγάλο κατάστημα του  Μασούτη (αριστερά μας, όπως ανεβαίνουμε). Αμέσως μετά το Μασούτη, στο φανάρι της διασταύρωσης, στρίβουμε αριστερά. Είναι η οδός Κονταξοπούλου. Στα 50 μέτρα (αριστερά), κατεβαίνοντας την κατηφορίτσα, το πρώτο μαγαζί που θα συναντήσουμε είναι η ταβέρνα. Υπάρχει μεγάλο πάρκιν για τα αυτοκίνητα. Με αστικό το 56 & 56Α από Ν.Σ. Σταθμό.

Τελευταία νέα