Ετήσια συνδρομή

Όσον αφορά την ετήσια συνδρομή μας στο σύλλογο ( 10 Ευρώ), θέλουμε να ανακοινώσουμε στα μέλη μας τα παρακάτω: Μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή σας στο σύλλογο, διαλέγοντας όποιον από τους τρεις τρόπους έχουμε θεσπίσει κι όποτε εσείς το κρίνετε κατά τη διάρκεια κι ως το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους.

1. Πρώτος τρόπος: μπορείτε να καταθέτετε τη συνδρομή σας σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήσαμε στην τράπεζα. Παρακαλούμε μόνο, όσοι καταθέτετε τη συνδρομή σας να παίρνετε την ίδια μέρα τηλέφωνο στον πρόεδρο του συλλόγου, η να ενημερώνετε με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε  να το γνωρίζουμε ότι κατατέθηκαν χρήματα. Επίσης, όταν καταθέτετε τα χρήματα να δηλώνετε στην τράπεζα το ονοματεπώνυμό σας.

 
Αριθμός λογαριασμού: ALPHA BANK 715 – 00 – 2310007550

Πρέπει εδώ να επισημάνουμε, ότι καταθέτοντας τα χρήματα στο λογαριασμό, η τράπεζα κρατεί για την κίνηση αυτή γύρω στο 1 ( ένα ) ευρώ, από τον καθένα μας.


2. Δεύτερος τρόπος: να έρθετε να μας βρείτε στα γραφεία του συλλόγου, ώστε να γνωρίσετε και το νέο χώρο, όπου στεγαζόμαστε, αφού όμως πρώτα πάρετε τηλέφωνο τον πρόεδρο του συλλόγου, για να βρίσκεται εκεί και να σας περιμένει.

3. Τρίτος τρόπος: να παραβρεθείτε σε εκδήλωση του συλλόγου και να δώσετε εκείνη τη στιγμή τη συνδρομή σας. Διαλέγετε λοιπόν, όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείτε.